keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

always look on the bright side of life

Reilusti yli kuukausi on mennyt sairastaessa. Pari päivää ennen kolmevuotis syntymäpäiviä alkoi flunssa vaivata ja on vaivannut tähän päivään asti. Sen enempää yksityiskohtiin menemättä, olen siis sairastanut poskiontelotulehdusta jo yli kuukauden. Söin lääkkeet ja kävin kahdesti max punktiossa. Olo on ollut kurja ja koko naamaa on särkenyt. Tänään kurkistin pitkästä aikaa kunnolla peiliin ja silmien alle oli ilmestynyt mustat säkit.

Viime viikolla sain lähetteen korvalääkärille, jotta lääkäri asentaisi poskionteloihini putket, jotta säästyttäisiin punktioilta. Koska meidän terveyskeskuksessa ei ole korvalääkäriä, sain lähetteen Oulaisiin. Perjantaina pakkasin lapset autoon ja olin jo lähdössä ajamaan lääkäriin, kun sain puhelun että sairaalassa ei ole korvalääkäriä paikalla. "Sinun on mentävä Ouluun". 

Jotain toista tämä tieto olisi voinut harmittaa, onhan 25km huomattavasti helpompi matka vauvan ja 3vuotiaan kanssa kuin 130km. Sattuneesta syystä minä en ole se ihminen jota tämä olisi harmittanut. Sain sovittua matkalla, että vien O:n hoitoon kummitädilleen lääkärissä käynnin ajaksi. Lääkärissä meni tovi, operaatio eteni nopeasti ja pian jo kävelin vauvan kanssa autolle pää kipeänä. Särkylääke auttoi kipuun ja sen jälkeen oli helppo iloita mahdollisuudesta käydä ostoksilla.

Vielä mukavampi yllätys tuli vastaan Zeppeliinissä, jossa kävin lasten kanssa kauppoja kiertelemässä. Metsolan liike, johon olin jo pitkään haaveillut pääseväni, oli aloittanut muuttomyynnin ja löysin H:lle ihania vaatteita hyvällä alennuksella. Myös H&M:llä oli lastenvaate tarjous, jolla sain O:lle kahdet kengät kivalla alennuksella. 


Sen sijaan että olisin harmistunut pitkästä ajomatkasta ja vielä pidemmästä päivästä, päätin ottaa ilon irti sieltä, mistä sen sain. 

Terveempää kevättä mulle ja ihanan aurinkoista kevättä teille <3

- Kölle

ps. lastenhuone etenee hyvää vauhtia, siitä teen erillisen postauksen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti