maanantai 29. helmikuuta 2016

coming soon: a long-expected party

Viikonloppuna O oli yötä mummulassa ja äiti sai hyödynnettyä sen ajan maalaamalla olkkariin uuden liitutaulun. Siitä tuli todella hyvä, vaikka itse sanonkin. Seinä valmistui juuri sopivasti ennen O:n syntymäpäiviä. Tässä parit kuvat viikonlopulta.


Palataampa sitten vielä niihin syntymäpäiviin. Normaalisti olen aloittanut juhlasuunnitelmat jo hyvissä ajoin joulun jälkeen. 1-vuotisjuhlissa teemana oli viikset. Viiksiä oli joka paikassa, jopa kakku oli viiksien muotoinen. 2-vuotisjuhlia koristivat viirit ja muumit. Tänä vuonna kaikki suunnitelmat on jäänyt tekemättä muuton vuoksi. Pari viikkoa sitten kysyin melkein-kolmevuotiaalta, mitä hän tahtoisi syntymäpäivälahjaksi. Vastaukseksi tuli kakku. Suklaakakku. Ei muuta. Tänään sain kaivettua lisätoiveita. Suklaakakku ja valaskakku. Ja autoja. 

Näiden toiveiden perusteella on tarkoitus toteuttaa jälleen yksi spektaakkeli. Hiukan jännittää mitä tästä tulee, kun ainoa mielikuva juhlista on Kinder-kakku ja valaskakku. Pinterestistä löysin ihania ideoita liittyen valaisiin ja niistä taidetaan lähteä liikkeelle.

Teen täsmällisemmän postauksen juhlista, jahka olen edennyt asiassa pelkästä ajatuksesta toteutukseen. Samalla laittelen kuvia vaiheista ja itse juhlista. 

Kölle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti