keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Pick the right colour

Viime vuosi päättyi niin yllättävällä tavalla, että tämä vuosi on tähän asti ollut yhtä (hyvin hallittua) kaaosta. Siinä vaiheessa, kun kirjoitat kauppakirjoja 39 asteen kuumeessa, ei ensimmäisenä päässä pyöri ajatus uudesta kodista. Uusi koti oli kuitenkin löydettävä ja aikaa siihen oli yksi kuukausi. Tässä ja nyt voin itselleni myöntää, että kevyttä paniikkia oli ilmassa, kun kuumehouruistani selvisin. Tässäkin asiassa olimme todella onnekkaita. Löysimme mieluisen talon, joka kaiken lisäksi mahtui budjettiin. Kaupat sovittiin nopealla tahdilla ja muutto käytännössä toteutettiin kolmessa(3!) päivässä. Ilman apujoukkoja ei millään oltais onnistuttu. 

Joskus, aikaa ennen lapsia, taisin mainita että muuttaminen on rankkaa. Oli väärässä, muuttaminen on helppoa ja huoletonta, kun ei ole lapsia. Kahden alle 3 vuotiaan kanssa pakkaaminen ja muutto on käytännössä mahdotonta ilman apua. Joten nöyrimmät kiitokseni kaikille jotka olivat meidän apuna. <3

Tällä hetkellä koti on asuttavassa kunnossa, lukuun ottamatta kahta kamaria, jotka ovat yhä silkkaa kaaosta. Asetan itselleni pieniä välitavoitteita, jotta laatikoiden purkaminen ei tuntuisi liian ylitsepääsemättömältä. Ainoa kunnianhimoinen tavoitteeni on saada lasten leikkihuone leikittävään kuntoon mahdollisimman pian. Vaikka talo on käytännössä ihan uusi, haluan silti tuoda hieman omaa näköä huoneisiin pienellä pintaremontilla.

Olen selaillut pinterestiä jo pitkään ja hakenut uusia inspiraatioita leikkihuoneeseen. Eri hakusanoilla saa toinen toistaan ihanempia kuvia erilaisista lastenhuoneista. Tämän hetken värikartta näyttää tältä.


Olen leikitellyt ajatuksella siksak-kuvioinnista yhdellä seinällä. Tällä hetkellä lastenhuoneessa ei ole muuta kuin lelut ja matto, joten voin rauhassa toteuttaa itseäni ja sisustaa huoneesta meille kaikille mieluisen. Seinät on tarkoitus saada valmiiksi ennen kuin vietämme 3-vuotis synttäreitä, huonekalut jäävät auttamatta myöhemmälle kevättä. 

Koko tätä suunnittelua ja toteutusta on hankaloittanut meidän ainainen sairastelu. Tänään haettiin isoveljelle lääkekuuri korvatulehdukseen, jospa tämä sairastelu pian päättyisi meidän kohdalta. 

Aurinkoista kevättä,
Kölle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti